Oferim integració, gestió i manteniment de les últimes tecnologies en xarxes inalàmbriques. Disposem de tot tipus de dispositius WiFi o WiMAX en funció de l’ús i el rendiment que necessita cada client, donant cobertura a petites o grans extensions (kms).

Equips professionals per a solucions de màxima fiabilitat. L’evolució de las tecnologies WiFi -WiMAX es considera com una de les principals tendències en telecomunicacions. Instal·lació de Xarxes Ciutadanes amb el seu propi rang de IP i alguns nodes, oferint accés gratuït o no a Internet, emmagatzemar dades on-line , jocs en xarxa, negocis o donar cobertures a hotels, cafeteries, bars, àrees de servei, aeroports, estacions, comunitats de veïns, etc.

HOTSPOT
Hotspot és un servidor de control d’accés per a clients mòbils WiFi. Mitjançant Hotspot pots controlar el temps de connexió dels teus clients WiFi. És ideal per a proveïdors d’accés a Internet per WiFi que volen implementar un sistema de tarificació per temps o tenir un control centralitzat dels usuaris WiFi.