logo_quisap
Inici

Et cedim l’ aula per a que tinguis un espai de treball individual o amb grup.

*Preparar exàmens, posts graus.. Treballs de recerca o en grup.. Ajuda tutoritzada tota mena de treballs en grup.. Grups de treball com Ampes per a fer treballs manuals: Preparar disfresses per Carnestoltes, Nadal, Festes de Primavera, tardor… Pots quedar amb les teves amigues per fer mitja, ganxet, punt…o Qui sap!

Reuneix-te en un lloc tranquil, cèntric i amb molt bona ubicació. 

Tens el bus a 10 passos, l’ estació de tren a 5 minuts i a 5 minuts més del centre de la vila!

*Senzillament posa’t en contacte amb nosaltres a través d’ aquest formulari o truca’ns directament i t’ informarem sense cap compromís sobre les nostres tarifes.

L’ informem, que les dades personals obtinguts en aquest formulari, així com la seva adreça electrònica, han sigut incorporats en un fitxer del qual és responsable PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. amb la finalitat d’ atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l’ entitat que pogués ser del seu interès. L’ empresa es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat anteriorment esmentada. L’ interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’ enviament d’ aquest e-mail implica l’ acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir el seu dret d’ accès, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts de la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. AV. DEL RIU SEC Nº 56 08470 SANT CELONI BARCELONA

Enviar

 


Qui Sap! AULA DE FORMACIÓ

c/ Balmes, 31 08470 Sant Celoni     silvia@prosiscat.com     tlf. 644 445 999