CONTACTE

No feu cas si en el GPS us posa Av. Torrent Virgili, van canviar el nom del carrer i el Google Maps no està actualitzat.

 

Sinó, també podeu contactar amb nosaltres a través del formulari, en breu ens posarem en contacte amb vosaltres. Moltes gràcies!

L’ informem, que les dades personals obtinguts en aquest formulari, així com la seva adreça electrònica, han sigut incorporats en un fitxer del qual és responsable PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. amb la finalitat d’ atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l’ entitat que pogués ser del seu interès. L’ empresa es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat anteriorment esmentada. L’ interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’ enviament d’ aquest e-mail implica l’ acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir el seu dret d’ accès, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts de la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: PROFESSIONALS DE SISTEMES CATALUNYA S.L. AV. DEL RIU SEC Nº 56 08470 SANT CELONI BARCELONA

Enviar